Alles is handgemaakt
Origineel en uniek
Persoonlijk en op maat 

VANSTEEF

Voorwaarden

Hieronder vind je informatie over hoe je producten van VANSTEEF kunt bestellen, informatie over de betaling, de levertijd en hoe je bestelling wordt verzonden en wat de kosten hiervan zijn. Ook vind je informatie over hoe je de producten kunt retourneren.

BESTELLEN EN BETALEN

Heb je iets gevonden waar je meer over zou willen weten of dat je graag wil bestellen? Door op het vakje met aanvragen te klikken kun je me een bericht sturen over het product. Op deze manier kun je eenvoudig je bestelling plaatsen. Je krijgt van mij de bevestiging per mail met daarin ook de betaalgegevens en wat de kosten voor verzending zullen zijn.. Ik maak geen gebruik van een online betalingssysteem. Betalen kun je door zelf het bedrag over te maken via je eigen bank of via een betaalverzoek vanuit mijn bank. Daarin heb je zelf de keus. 

VERZENDEN EN LEVEREN

Kosten voor verzending zijn afhankelijk van wat je bestelt. Ik maak gebruik van de diensten van POST NL en breng de tarieven van POST NL in rekening. Daarbij deel ik je naam en adresgegevens met POST NL. Zij gebruiken deze gegevens alleen voor het uitvoeren van de overeenkomst. Wanneer de bestelling niet door de brievenbus past, wordt het als pakket verstuurd. Ik breng je vooraf op de hoogte wat de kosten voor verzending zullen zijn. Deze kosten zijn voor de koper.

De producten zijn goed en met zorg verpakt, daarbij maak ik gebruik van verpakkingsmateriaal dat eerder kan zijn gebruikt. Kaarten, posters en stickers worden verstuurd in een stevige kartonnen envelop. 

Met zorg verstuur ik je bestelde producten. Mocht er onverhoopt toch iets beschadigd zijn tijdens de verzending, neem dan meteen contact met me op door een mail te sturen naar info.vansteef@gmail.com

Wil je liever je bestelling op komen halen in Heumen? Dat kan, geef dit aan in de mail bij je bestelling en ik neem contact met je op om een afspraak te maken. 

De bestelling probeer ik naar je te versturen binnen 1 tot 3 werkdagen. Ik stuur je een bericht per mail wanneer de bestelling onderweg is. Heb je wensen tav de levering voor een bepaalde datum? Laat het me weten, dan kunnen we samen bekijken wat ik voor je kan doen.

RETOURNEREN

Ik hoop dat je blij bent met je product. Mocht je het toch willen ruilen of terug willen sturen, dan heb je 14 dagen bedenktijd. Stuur een mail via info.vansteef@gmail.com en we overleggen of je het product wil ruilen of dat je het bedrag teruggestort wil ontvangen. Stuur je het product terug, dan mag het niet zijn beschadigd of gebruikt. De verzendkosten om de producten terug te sturen zijn voor de koper. Producten die persoonlijk op maat voor je zijn gemaakt kunnen niet zomaar geretourneerd worden. 

VANSTEEF

Mijn grote passie is tekenen, waarbij ik het liefst werk met aquarel. Deze tekeningen vormen de basis voor veel van mijn producten. Daarnaast zit ik graag achter de naaimachine. Door gebruikte materialen te recyclen, zoals bootzeil, turnmat en tentdoek, maak ik originele tassen in allerlei soorten en maten.